KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Burhan Sönmez İlkokulu

Kas

Psikolojik Sağlamlık Konulu Öğretmenlere Yönelik Broşürü ekte inceleyebilirsiniz.

Kas

Rehberlik Servisi Tarafından İhmal ve İstismardan Korunma Konulu Sınıf Rehberlik Etkinlikleri yapıldı.

Kas

Psikolojik Sağlamlık Konulu Velilere Yönelik Broşürü ekte inceleyebilirsiniz.

Kas

Değerli Ziyaretçilerimiz Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Broşürü Ekte İnceleyebilirsiniz.

Kas

Okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni Büşra BOZ YEŞİL tarafından anasınıfı ve 1-2-3-4.sınıf velilerine rehberlik servisiyle tanışma ve akran zorbalığını önleme konulu seminer verildi.Velilerimizin aktif rol aldığı ısınma oyunlarıyla başlayan seminerimiz ,soru-cevap bölümüyle tamamlandı.Katılım sağlayan kıymetli velilerimize teşekkür ederiz.

Psikolojik Sağlamlık - Velilere Yönelik Broşür

Psikolojik Sağlamlık - Öğrencilere Yönelik Afiş

Akran Zorbalığı Hakkında Velilere Yönelik Sunum

Akran Zorbalığı Hakkında Velilere Yönelik Broşür

Akran Zorbalığı Hakkında Öğretmenlere Yönelik Broşürü

Ekm

Okulumuzun psikolojik danışman ve rehber öğretmenleri tarafından anasınıfları ve özel alt sınıflar dahil tüm sınıflarda "Akran Zorbalığı" konulu sınıf rehberlik etkinliği uygulaması yapılmıştır. Çocuklarımızın bu konuda bilinçlendirilmesi için siz değerli velilerimizin de desteğine ihtiyacımız var.Neler yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız rehberlik servisinden randevu oluşturabilir ,rehberlik servisi seminerlerimize katılabilirsiniz.

Ekm

Okulumuz bünyesindeki tüm sınıflarda "Akran Zorbalığı" konulu sınıf rehberliği tek etkinlik uygulama çalışması yapılmaktadır. Aynı zamanda rehberlik servisimiz pano çalışmasını tamamlamıştır.