KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şirintepe İlkokulu

Mrt

DEĞERLİ VELİLERİMİZ ÇOCUKLARDA SINIR KOYMA VELİ BROŞÜRÜNÜ EKTE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Mrt

Şbt

ŞİDDETİ ÖNLEME ÖZEL HEDEFİ KAPSAMINDA SINIF REHBERLİK ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Şbt

Okulumuz anasınıfları veli toplantısı rehber öğretmen/psikolojik danışmanlarımızın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Şbt

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE KAPSAMINDA REHBERLİK SERVİSİMİZCE HAZIRLANAN PANO VE AFİŞLERİ EKTE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Şbt

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİNCE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Şbt

REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİNE TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ock

Öğrencilerimizi2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem klarnelerini alma svincini yaşadı.

Dönem Sonu Faaliyetleri

Gezi ve Kültürel Etkinlikler

Ock

Tecrübe Paylaşımı Sohbetleri Kapsamında Emniyet Müdürlüğünden gelen Polis Memuru okulumuz 4.Sınıf Öğrencilei ile Söyleşi gerçekleştiriildi

Ock

Sayın Öğretmenlerimiz Şiddetin Önlenmesi Konulu Broşüre Ekte Ulaşabilirsiniz.

Ock

Değerli Velilerimiz Şiddetin Önlenmesi Konulu Broşürü Ekte İnceleyebilirsiniz.

Ara

Okulumuzda Karagöz Gösterisi Yapıldı

Ara

Okulumuz Rehberlik Servisince 1,2,3 ve 4. Sınıf Öğrencilerimize Snellen Göz Tarama Testi Uygulandı.

Kas

Psikolojik Sağlamlık Konulu Velilere Yönelik Videoyu ekteki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.