KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şirintepe İlkokulu

Şirintepe İlkokulu

ŞİRİNTEPE MAH. 2124. SK. NO 3 MELİKGAZİ / KAYSERİ
Vizyon
ŞUURLU: Millî ve manevi değerlerinin bilincinde İNANÇLI: Kendine güvenen, azimli, gayretli REHBER: Yol gösteren, kılavuz İLKELİ: Kendine ve çevresine duyarlı NİTELİKLİ: Becerikli, hünerli TUTARLI: Değerlerine bağlı, yüzü geleceğe dönük ETİK: Kültürel ve ahlaki değerlere bağlı PRENSİPLİ: İlkeli ERDEMLİ: Faziletli, yüksek değerlere sahip bireyler
Misyon
Türkçeyi ve bir yabancı dili etkili bir biçimde öğrenmelerini ve kullanmalarını sağlamayı,öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre üst eğitim programlarına hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkanlarını öğrencinin hizmetine sunmayı amaçlar.
09.00-15.30
Belediye otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Var.
Şirintepe Mah.2124.Sk.No:3 Melikgazi/KAYSERİ
Okulumuz şehir merkezinde bulunmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda ilkokul için 12 derslik ortaokul için 7 derslik ve anasınıfı için 3 derslik, özel eğitim için 2 derslik bulunmakta olup ayrıca 2 adet fen, 1 adet resim ve 1 adet müzik atölyesi mevcuttur.Okulda oyun sahası,çocuk oyun parkı, spor salonu, soyunma odaları, erkek ve bayan abdesthaneleri ve mescidleri, çok amaçlı salon, kafeterya, kütüphane, çift asansör, klima, havalandırma ve jeneratör bulunmaktadır.